Tee- ja Kahvihuone Helmi

Vieraile Helmessä virtuaalisesti

Kun kaipaat ainutlaatuista kahvilaa, tule meille Vanhan Porvoon Helmeen.

Vuodesta 1983 Vanhan Porvoon Helmi on palvellut herkkuhetkiä kaipaavia Vanhan Porvoon sydämessä, aivan Raatihuoneen vieressä. Astu sisään 1700-luvun lopun taloon, avaa silmäsi yksityiskohdille ja nauti kaikilla aisteilla. Kutsumme sinut kotiimme vieraaksi.

Kymmenittäin makeita ja suolaisia herkkuja parhaista aineksista kondiittoriemme toteuttamana. Noutokakkuvalikoimaamme pääset tutustumaan painamalla tästä.

Porvoon erikoisuutena tarjoilemme runebergintorttuja ympäri vuoden, kansallisrunoilijamme kotikaupungissa. Nauti tarjottavistamme Romanov-huoneessa, Rokokoohuoneessa tai Runeberginhuoneessa. Aittapihan terassillamme pääset nauttimaan upeista suomalaisista kesäpäivistä.

Kahvilamme sijaitsee aivan Vanhan Porvoon ytimessä, Vanhan Raatihuoneen vieressä osoitteessa Välikatu 7.

Vanhan Porvoon laajaan tarjontaan pääset tutustumaan Vanhan Porvoon Kauppiasyhdistyksen sivuilta täältä.

Upeassa Helmen yläkerran Salongissa järjestät perhejuhlat, ryhmän kahvitukset kuin yritysten tilaisuudet aina 35 hengelle asti upeissa puitteissa. Pienempiin, alle 15 hengen tilaisuuksiin tarjoamme Perinnehuonetta, joka sijaitsee sivurakennuksessamme.

Olemme koiraystävällinen kahvila.
Aukioloaikamme:
Ma-Pe 11-18
La 10-18
Su 11-18

Helmen Salongit

Helmen yläkerran Salonki sijaitsee Tee- ja Kahvihuone Helmen toisessa kerroksessa. Se on sisustettu upeasti 1700-luvun lopun tyyliin ja siellä voit tarjota vieraillesi upeat puitteet ja tarjoilut. Vuonna 2002 perheen entisestä kodista tehtiin juhlatila, jossa on kastettu, konfirmoitu, vihitty ja vietetty muistotilaisuuksia.

Yritykset ovat järjestäneet meillä erilaisia kokous- ja koulutuspäiviä, ryhmämatkailijat ovat saaneet nauttia kahvinsa ja leivoksensa omassa seurassaan kiireettä.

Salonkiin mahtuu noin 35 vierasta tilaisuuden luonteesta riippuen.

Salongissa voimme tarjota paketteja kahvituksista perhejuhliin. Helpoiten ja nopeiten saat tarjouksen juhlastasi laittamalla meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] .

Yleisölle avoinna salonki on Iltapäiväteekattauksissa, joista tarkemmin löydät täältä.

Salongin virtuaaliesitys