Loviisan KappeliKahvila Avoinna
24.06.-04.08.
KE-LA 11-17
SU 11-16
Facebook
Instagram
Loviisan Kappeli
Kuningattarenkatu 19 - 07900 Loviisa
[email protected] - p. 019 581 437

Tulevat tapahtumat

Skonssibrunssi

Herkuttelua parhaiden ystävien kanssa lauantaisin kello 11-15. Lue lisää ja varaa pöytäsi painamalla tästä.

Orangeriet-Kahvila Loviisan Kappelissa

Pääset nauttimaan laajasta valikoimasta herkullisista käsintehdyistä suolaisista ja makeista leivonnaisista sekä kylmistä ja kuumista juomista, taiteellisessa talvipuutarhassa tai sään salliessa verannalla.

Juhlat Loviisassa Ravintola Kappelissa

Kappelin saleissa juhlii enimmillään 100 vierasta tilavasti upeissa puitteissa. Pienemmille seurueille intiimin juhlatilan tarjoaa Sininen huone, juhlavuudesta tinkimättä. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme tekee kaikkensa, jotta juhlasta tulee unohtumaton elämys. Käsintehdyt herkulliset ruuat, hyvä palvelu ja upea  ympäristö, siitä on onnistuneet juhlat tehty

Kokoukset ja Seminaarit

Loviisan Kappeli tarjoaa upeat puitteet myös kokouksille ja seminaareille 10 henkilöstä 80 hengelle. Kokouspaketit räätälöidään tarpeesi mukaan, onko kyseessä puolipäivä- tai kokopäiväkokous. Ota yhteyttä, niin tehdään vieraillesi vaikuttava tilaisuus.

Avoveranta

Hurmaava Kappelinpuisto avautuu ympärillesi kaikessa vihreydessään. Aurinkoisenakin kesäpäivänä istut varjossa nautiskellen Kappelin herkuista kuin 1800-luvun aristokraatit. 120 istumapaikkaa ravintolakäytössä mahdollistaa myös erilaisien tapahtumien järjestämistä kuten seminaareja ja konsertteja. Muun muassa Jean Sibelius nuorena miehenä esiintyi Kappelin avoverannalla sisarustensa kanssa.

Loviisan Kappelin Historia, 1860-luvulta tähän päivään ravintolana

Historiaosioon

Vieraile Kappelissa virtuaalisesti