Cajsan Helmi

Kaisaniemen puisto, Kaisaniemenranta 6
Avoinna:
Ti-La 11-19
SU 11-18
(Sisäänkäynti suljetaan 15 min ennen sulkemisaikaa)
Pöytävarauksia emme ota vastaan
[email protected]
p. 019 581 437
InstagramFacebook
Cajsan Helmi sisustus

Huomioittehan käynnillänne seuraavat asiat: Turvallisuussyistä maksuvälineenä käyvät vain kortit. Olemme koiraystävällinen kahvila. Tilamme ovat pääsääntöisesti esteettömät (sisääntulossa 2cm korkea kynnys). Olemme tietokonevapaa kahvila. Lastenvaunuille löytyy parkkipaikka sisäeteisessämme. Poistattehan jääpiikit ja -nastat kengistänne saapuessanne.

Kaisaniemen Puiston uudistamistyö vaikuttaa myös kulkureitteihimme. Sisäänkäynti on tällä hetkellä Kaisaniemenrannan puolelta, Rautatieasemalta päin kävellessä opastus talon vasemmalta puolelta rantaan. Puistotyön valmistumisaikataulun tavoite on 30.06.2024, jolloin pääsisäänkäyntimme tulee suoraan talon julkisivusta.

Taksilla saapuessa pääsee 10 metrin päähän sisäänkäynnistämme, osoite Kaisaniemenranta 6.


Kahvila Helmi Vanha Porvoo sisustus

Tarjolla on kymmenittäin käsintehtyjä suolaisia ja makeita leivonnaisia omasta leipomostamme.

Syötävien kyytipojaksi hyvää kahvia ja laaja teevalikoima, kuohuvaa ja shampanjaa unohtamatta.

Tutustu noutokakkuvalikoimaamme.

Pöytävarauksia emme ota vastaan, isommille ryhmille on mahdollisuus tilata tarjoilut ennakkoon, olethan yhteydessä sähköpostitse [email protected]

Varattavat kabinetit

Snellman-kabinettiin mahtuu 12 henkeä istumaan. Tilaan on mahdollista tilata tarjoilut valmiiksi katettuna. Tarjousta varten olethan meihin yhteydessä sähköpostitse [email protected].

Tarjoiltavista menuista löytyy kahvitilaisuus- ja cocktailtilaisuusmenuja. Yksityistilaisuuteen on varattavissa Topelius-sali, Snellman- ja Marskin kabinetit, joiden yhteisistumapaikkamäärä on 50 henkilöä.

Marskin kabinetissa löytyy istumapaikat 10 henkilölle ja tämä historiaa huokuva huone tarjoaa erinomaisen tilan tapaamisiin. Tarjousta varten olethan yhteydessä sähköpostitse [email protected].

Vappu

Vapunpäivänä tarjolla on herkullinen valikoimamme suolaisia ja makeita leivonnaisia kuohuvan ja shampanjan kera. Pöytävarauksia emme ota vastaan.